Часто після приготування страв, які містять в собі велику кількість жовтків (великодні паски, домашній майонез, заварний крем, морозиво), у нас виникає питання, як використати білки.
Ми підібрали для вас рецепти з яєчними білками, які неодмінно вам сподобаються.
Для того щоб переглянути рецепт просто натисніть на картинку чи назву страви.
Торти з безе
Легкі, повітряні торти з безе завжди викликають захват. При цьому варто врахувати всі тонкощі приготування, температура випікання не повинна бути занадто високою (тоді безе потемніє, але не пропечеться в середині), але й не надто низькою, адже тоді процес приготування розтягнеться на дуже довгий час. Всі нюанси приготування є у наших покрокових рецептах з фото.
Торт-безе “Павлова”
![](https://i1.wp.com/gotuemo.pp.ua/wp-content/uploads/2017/11/9.jpg?resize=400%2C266)
Торт “Політ”![](https://i0.wp.com/gotuemo.pp.ua/wp-content/uploads/2020/03/tort_polit_25.jpg?resize=400%2C266)
Київський торт![](https://i1.wp.com/gotuemo.pp.ua/wp-content/uploads/2017/07/1-16.jpg?resize=400%2C266)
Торт “Снікерс”![пляцок снікерс рецепти](https://i1.wp.com/gotuemo.pp.ua/wp-content/uploads/2019/11/tort-snikers_10.jpg?resize=400%2C266)
Бісквіт на білках
Бісквіт на білках виходить дуже ніжний, пухкий і білосніжний. Такий бісквіт може стати основою для дуже красивого і витонченого торта “Рафаелло”, який стане справжньою окрасою святкового столу.
Торт “Рафаелло”![рецепт рафаелло](https://i1.wp.com/gotuemo.pp.ua/wp-content/uploads/2019/12/tort-rafaello-17.jpg?resize=400%2C266&ssl=1)
Бісквітний пиріг з малиною![пиріг з малиною - рецепт](https://i0.wp.com/gotuemo.pp.ua/wp-content/uploads/2020/03/biskvitnyy-pyrih-z-malynoiu_7.jpg?resize=400%2C266&ssl=1)
Випічка на білках
Також на яєчних білках можна приготувати чудовий кекс або пиріг.
Кекс на білках![](https://i0.wp.com/gotuemo.pp.ua/wp-content/uploads/2020/03/keks-na-bilkakh_5.jpg?resize=400%2C266)
Апельсиново-мигдальний пиріг![рецепт мигдального пирога](https://i1.wp.com/gotuemo.pp.ua/wp-content/uploads/2020/03/apel-synovo-myhdal-nyy-pyrih_5.jpg?resize=400%2C266&ssl=1)
Білковий крем
Білковий крем можна використати для тарталеток, оформлення торта, наповнення трубочок і багатьох інших солодощів. Також білковий крем чудово поєднується з фруктами, ягодами, лимонним курдом.
Трубочки з білковим кремом![](https://i0.wp.com/gotuemo.pp.ua/wp-content/uploads/2020/03/sloyoni-trubochky-z-kremom_5.jpg?resize=400%2C266&ssl=1)
Десерти на білках
Торт “Пташине молоко” зі смородиною![рецепт пташиного молока](https://i1.wp.com/gotuemo.pp.ua/wp-content/uploads/2020/03/tort-ptashyne-moloko_9.jpg?resize=400%2C266&ssl=1)
Ягідне морозиво![](https://i0.wp.com/gotuemo.pp.ua/wp-content/uploads/2017/07/8-13.jpg?resize=400%2C266)
Merveilleux![](https://i1.wp.com/gotuemo.pp.ua/wp-content/uploads/2019/12/merveilleux.jpg?resize=400%2C266)
Французькі безе з черешнею та шоколадом![](https://i0.wp.com/gotuemo.pp.ua/wp-content/uploads/2017/07/1-7.jpg?resize=400%2C266)
Смачного 😉
0 коментарів до “Що приготувати з яєчних білків”Додати →