що приготувати з яєчних білків

Що приготувати з яєчних білків

Часто після приготування страв, які містять в собі велику кількість жовтків (великодні паски, домашній майонез, заварний крем, морозиво), у нас виникає питання, як використати білки.

Ми підібрали для вас рецепти з яєчними білками, які неодмінно вам сподобаються.

Для того щоб переглянути рецепт просто натисніть на картинку чи назву страви.

Торти з безе

Легкі, повітряні торти з безе завжди викликають захват. При цьому варто врахувати всі тонкощі приготування, температура випікання не повинна бути занадто високою (тоді безе потемніє, але не пропечеться в середині), але й не надто низькою, адже тоді процес приготування розтягнеться на дуже довгий час. Всі нюанси приготування є у наших покрокових рецептах з фото.

Торт-безе “Павлова”

Торт “Політ”

Київський торт

Торт “Снікерс”пляцок снікерс рецепти

Бісквіт на білках

Бісквіт на білках виходить дуже ніжний, пухкий і білосніжний. Такий бісквіт може стати основою для дуже красивого і витонченого торта “Рафаелло”, який стане справжньою окрасою святкового столу.

Торт “Рафаелло”рецепт рафаелло

Бісквітний пиріг з малиноюпиріг з малиною - рецепт

Випічка на білках

Також на яєчних білках можна приготувати чудовий кекс або пиріг.

Кекс на білках

Апельсиново-мигдальний пирігрецепт мигдального пирога

Білковий крем

Білковий крем можна використати для тарталеток, оформлення торта, наповнення трубочок і багатьох інших солодощів. Також білковий крем чудово поєднується з фруктами, ягодами, лимонним курдом.

Трубочки з білковим кремом

Десерти на білках

Торт “Пташине молоко” зі смородиноюрецепт пташиного молока

Ягідне морозиво

Merveilleux

Французькі безе з черешнею та шоколадом

Смачного 😉

0 коментарів до “Що приготувати з яєчних білківДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *