Квасоля по-бретонськи

Нам знадобиться:

  • квасоля – 500 г
  • ковбаса – 500 г
  • бочок варено-копчений – 200 г
  • томатна паста – 200 г
  • цибуля – 1-2 шт.
  • морква – за бажанням
  • цукор – 1 ч. л.
  • часник
  • сіль, перець, спеції – за смаком

Спосіб приготування:

Замочуємо квасолю на ніч.

Після цього, в каструлю з квасолею кидаємо лавровий лист і варимо до готовності.

Тим часом, кубиками нарізаємо ковбасу і бочок, також цибулю. Злегка підсмажуємо м’ясо на маслі.

Після цього додаємо цибулю і часник.

Трохи обсмажуємо і вливаємо небагато рідини з каструлі, в якій вариться квасоля і залишаємо тушкуватись. Після цього додаємо улюблені спеції, солимо. Тушкуємо ще 10-15 хвилин.

Не дайте квасолі розваритись. Рідину з квасолі не зливайте.

Змішайте квасолю з м’ясом. Додайте томатну пасту і ложку цукру, він підкреслить смак. Якщо замало рідини – долийте води.

Квасоля по-бретонськи готова!

Смачного 😉

0 коментарів до “Квасоля по-бретонськиДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *