торт снікерс

Торт “Снікерс”

Нам знадобиться:

  • шоколадний бісквіт – можна брати будь-який Ваш улюблений рецепт
  • білки – 4 шт.
  • цукор – 240 г
  • варене згущене молоко – 1 банка
  • вершкове масло – 150 г
  • смажений арахіс – 200 г

Спосіб приготування:

Білки збити з цукром. На пергаменті намалювати круг (діаметр такий як в бісквіта), за допомогою кондитерського мішка, зробити корж зі збитих білків. Кількість білків можна зменшити або збільшити, залежно від діаметру бісквіта. На 1 білок потрібно 60 г цукру. Безе добре висушити у духовці.

Зробити крем. Масло кімнатної температури збити з вареним згущеним молоком.

Арахіс подрібнити за допомогою качалки.

Не потрібно робити його надто дрібним.

Шоколадний бісквіт розрізати навпіл.

Змастити половиною крему і посипати подрібненим арахісом.

Накрити коржем-безе і теж змастити кремом і посипати горіхами.

Зверху покласти бісквітний корж. Легенько притиснути.

снікерси

Залити шоколадною глазур’ю і посипати арахісом.

снікерс

Торт “Снікерс” готовий!

пляцок снікерс рецепти

Смачного 😉

0 коментарів до “Торт “Снікерс”Додати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *