Нам знадобиться:
- листкове тісто (бездріжджове)
Для крему:
- білки – 2 шт.
- цукор – 150 г
- ванілін
Спосіб приготування:
Листкове тісто у нас було квадратної форми, його ми порізали на 4 полоски. З’єднали ці полоски між собою і розкачали всю полоску.

Конуси зробити з фольги. Накрутити тісто на фольгу.

Випікати при температурі 200 °C до золотистого кольору.

Ось такі вони всередині.

Поки трубочки остигають, робимо крем. Змішати всі інгредієнти і збити на водяній бані 5-7 хвилин, на макс. швидкості міксера. Начинити трубочки кремом, посипати цукровою пудрою.

Слойоні трубочки з кремом готові!

Смачного 😉

0 коментарів до “Трубочки з білковим кремом”Додати →