Нам знадобиться:
- часник – 6 зуб.
- вершки – 200 мл.
- вершкове масло – 50 г
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
Очищуємо часник.

Часник подрібнюємо ножем, або пропускаємо через часникодавку.

На сковорідці розтоплюємо вершкове масло.

Часник викладаємо на сковорідку і обсмажуємо близько хвилини, щоб він не встиг пригоріти.

Вливаємо вершки, перемішуємо і доводимо суміш до кипіння, постійно помішуючи.

Солимо та перчимо.

Готуємо соус на повільному вогні близько 10 хвилин, щоб він загустів.

Вершково-часниковий соус готовий!

Смачного 😉

Круто! Сам так роблю, особливо до риби. Розкажіть про хрін!, будь ласка!