Фаршировані патисони

Нам знадобиться:

  • патисони – 2-3 шт.
  • курячі сердечка – 200 г
  • морква – 1 шт.
  • вершки (10%) – 3 ст. л.
  • олія – 4 ст. л.
  • зелена цибуля – 1 шт.
  • корінь петрушки – 1 шт.
  • томатна паста – 3 ст. л.
  • цибуля – 1 шт.
  • часник – 1 зубчик
  • сіль – за смаком

Спосіб приготування:

Моркву і корінь петрушки помити, почистити, нарізати соломкою. Цибулю почистити і нарізати півкільцями. На сковороді розігріти 2 ст. л. олії, покласти моркву, корінь петрушки і цибулю, обсмажувати 3 хв. Додати вершки і тушкувати до готовності, 10 хвилин. Перекласти в миску.

Сердечка вимити і дрібно нарізати. На окремій сковороді розігріти олію і обсмажити сердечка 10-15 хвилин, періодично помішуючи. З’єднати з тушкованими овочами. Додати томатну пасту.

Зелену цибулю помити, обсушити і порізати. Часник почистити і роздавити. Додати в підготовлений фарш цибулю, часник, сіль і перець. Перемішати.

Патисони вимити, зрізати верхівку з плодоніжкою і акуратно вийняти середину.

У широкій каструлі закип’ятити воду. Опустити в неї патисони та зрізані верхівки на 3 хв. Дістати з каструлі і покласти на паперові серветки зрізом вниз. Залишити на 5 хв.

Розігріти духовку до 180 ° С. Деко змастити олією. Наповнити патисони начинкою, накрити верхівками, помістити на деко і збризнути олією. Запікати 25 хв.

Патисони, фаршировані курячими сердечками готові!

Смачного 😉

0 коментарів до “Фаршировані патисониДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *