Гамбургер Біг Мак

Гамбургер “Біг-Мак” в домашніх умовах

Нам знадобиться:

  • булочка пшенична – 1 шт.
  • яловичина – 150 г
  • сир (пластинка) – 1 шт.
  • листя салату – 3 шт.
  • огірок маринований (кільця) – 3 шт.
  • соус “Біг-Мак” – за смаком
  • сіль, спеції – за смаком

Спосіб приготування:

Яловичину помити, нарізати на шматочки і пропустити двічі через м’ясорубку. У фарш додати сіль і чорний мелений перець за смаком, перемішати. Фарш розділити на 2 частини і сформувати котлети. Яловичі котлети обсмажити на сковороді.

Пшеничну булочку розрізати на 3 частини. На грилі без додавання олії чи масла підсмажити шматочки булочки.

На нижню булочку викласти нарізані смужками листя салату, зверху викласти спеціальний соус «Біг-Мак».

Далі покласти шматочок сиру.

Наступним шаром викласти котлету з яловичини.

Після цього знову покласти шматочок булочки, салат і соус. Маринований огірок нарізати кружечками і викласти кільця на бургер.

Далі покласти ще одну котлету з яловичини і поставити верхню частину пшеничної булочки на «Біг-Мак».

Смачного 😉

0 коментарів до “Гамбургер “Біг-Мак” в домашніх умовахДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *