Що приготувати на Різдво?

Різдво Христове – світле, важливе, особливо шановане віруючими людьми свято, якого чекають цілий рік. На Різдво, як і на Новий рік, прийнято готувати багатий святковий стіл і збиратися за ним всією сім’єю, щоб відзначити найважливіше християнське свято.

Різдвяна трапеза складається з двох частин. Перша – це вечір 6 січня. Це день суворого посту і їсти можна тільки після того, як у небі з’явиться перша зірка. 7 січня піст закінчується. Друга частина – це різдвяне гуляння з м’ясом і вином.

Меню для різдвяного столу:

Для того щоб переглянути рецепт просто натисніть на картинку чи назву страви.

Пшенична кутя

рецепт куті

Канапе з паштетом

рецепт канапе з паштетом

Крабовий салат “Ялинка”

рецепт салату ялинка

Салат із куркою і ананасами

рецепт салату з куркою і ананасами

Салат “Різдвяний вінок”

рецепт салатів на різдво

Яловичина з бринзою і в’яленими томатами

Яловичина з бринзою і в’яленими томатами

Качка в соєво-апельсиновій глазурі

Качка в соєво-апельсиновій глазурі

Запечена бараняча ніжка

Запечена бараняча ніжка

Курка “Лицарська”

Курка “Лицарська”

Тістечка “Гранати”

Тістечка “Гранати”

П’яна груша

рецепт п'яної груші

Торт “Вишня під снігом”

Торт “Вишня під снігом”

У це світле свято хочеться побажати миру і спокою в кожному домі, добра, взаєморозуміння, достатку, любові, щастя, душевної рівноваги, успіхів у всіх починаннях, побільше радості, міцного здоров’я та всіх благ!

З Різдвом Христовим!

0 коментарів до “Що приготувати на Різдво?Додати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *