торт "вишня під снігом"

Торт “Вишня під снігом”

Нам знадобиться:

  • сметана (в тісто + в крем) – 200 г + 600 г
  • масло вершкове – 200 г
  • борошно – 3 ст.
  • вишня – 600 г
  • цукрова пудра (в крем) – 120 г
  • ванілін – за смаком
  • сода – 1 ч.л.
  • цукор (в начинку) – за смаком
  • яблучний оцет – 0,5 ч.л.
  • кокосова стружка (для прикраси) – 50 г

Спосіб приготування:

Підготуйте необхідні інгредієнти. Бажано, щоб всі вони були кімнатної температури.

інгредієнти

Змішати масло зі сметаною, поступово додаючи борошно, соду гашену оцтом. Тісто виходить м’яким і еластичним. Відправити його в холод на 2 години, накривши харчовою плівкою.

тісто

Тим часом приготувати начинку.

Тісто розділити на 16 частин.

ділимо тісто

Кожен шматочок розкачати, покласти по центру вишню, присипати цукром. Щільно защепіть краї.

формуємо трубочки

Викласти по колу в форму, заповнюючи повністю дно. Випікати 4 таких коржі в духовці, нагрітій до 200 градусів, кожен приблизно 20 хвилин.

викладаємо в форму

В підсумку виходять ось такі коржі. Їх необхідно повністю вистудити.

корж

Сметану збити з цукровою пудрою, покрити кожен корж.

змащуємо кремом

Дати настоятися пів години, потім прибрати в холод (краще – на всю ніч).

готовий торт

Прикрасити кокосовою стружкою.

готовий торт

Смачного 😉

 

0 коментарів до “Торт “Вишня під снігом”Додати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *