Грибний суп з гречкою

Грибний суп з гречкою

 Нам знадобиться:

  • 200 г печериць
  • 200 г курячого філе
  • 200 г картоплі
  • 100 г цибулі
  • 100 г моркви
  • 70 г гречки (1/2 склянки)
  • 3-4 гілочки петрушки
  • 2 лаврові листки
  • сіль
  • перець
  • олія для смаження

Спосіб приготування:

Куряче філе залити 1,5 л води, поставити на вогонь. Довести до кипіння, посолити, варити на маленькому вогні 20 хвилин.

Цибулю почистити, дрібно порізати.

Гриби порізати пластинками.

Цибулю обсмажити на олії 5 хвилин.

Додати гриби, перемішати, смажити 15-20 хвилин або поки не випарується вся рідина.

Картоплю почистити, порізати невеликими брусочками.

Моркву почистити, порізати маленькими брусочками.

З бульйону дістати відварене філе і покласти туди картоплю.

Додати моркву.

Всипати промиту гречку. Варити 15 хвилин.

Філе порізати брусочками.

Петрушку дрібно порізати. Суп поперчити, покласти лавровий лист. Додати обсмажені гриби з цибулею, варити 5 хвилин.

Додати шматочки курячого філе.

Додати петрушку, вимкнути вогонь. Грибний суп з гречкою готовий.

рецепт грибного супу з гречкою

Смачного 😉

0 коментарів до “Грибний суп з гречкоюДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *