Яловичина з бринзою і в’яленими томатами

Нам знадобиться:

  • яловичина (вирізка) – 800 г
  • бринза – 150 г
  • томати в’ялені – 10 шт.
  • соус брусничний – 1 ст. л.
  • оливкова олія – 1 ст. л.
  • базилік – за смаком
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

Яловичину зачистити від плівок. Розрізати “книжкою” 1 см завтовшки.

Накрити харчовою плівкою, відбити.
Нарізати бринзу, викласти її на добре посолене і поперчене м’ясо. Між шматочками бринзи викласти в’ялені томати.

Полити брусничним соусом, згорнути рулетом, зв’язати ниткою.

Обсмажити на оливковій олії до рум’яної скоринки з усіх боків. Посолити і поперчити верх рулету. Довести до готовності в попередньо розігрітій духовці при 180 градусах протягом 30 хвилин (м’ясо вийде медіум). Якщо любите добре просмажене м’ясо, тоді готуйте 70-80 хвилин. Час від часу поливайте рулет соком, що виділився. При подачі не забудьте зняти нитки.

рецепт яловичини з бринзою і в'яленими томатами

Смачного 😉

0 коментарів до “Яловичина з бринзою і в’яленими томатамиДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *