Крабовий салат “Ялинка”

Нам знадобиться:

  • крабові палички або крабове м’ясо – 200 г
  • кукурудза консервована – 200 г
  • зелене яблуко – 1 шт.
  • куряче яйце – 4 шт.
  • рис відварний – 100 г
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • майонез – 3 ст.л.
  • зелень петрушки або кропу – 1 пучок
  • сіль – за смаком
  • морква – для презентації

Спосіб приготування:

Крабові палички нарізати кубиками середньої величини

Натерти на крупній тертці зелене яблуко і додати до крабових паличок.

Яйця зварити, остудити, почистити і дрібно нарізати. Додати до крабових паличок.

Почистити цибулю і дрібно нарізати.

У салат додати 3/4 частини кукурудзи і весь рис, посолити. Добре перемішати салат.

Додати майонез і знову перемішати. Викласти салат на велику тарілку у формі ялинки. Можна зробити одну велику ялинку, або кілька порційних.

Дуже дрібно нарізати зелень петрушки і густо посипати її на заготовку ялинки. Гірлянду зробити з кукурудзи, а іграшки зі шматочків моркви або помідорів чері.

рецепт крабового салату ялинка

Смачного 😉

0 коментарів до “Крабовий салат “Ялинка”Додати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *