Піца Маргарита

Піца Маргарита

Нам знадобиться:

  • тісто для піци
  • моцарела – 100 г
  • базилік – 3-4 листочки
  • томатний соус – 3-4 ст. л.
  • помідор – 1 шт.

Спосіб приготування:

Спочатку нам знадобиться готове тісто для піци. Рекомендуємо приготувати його за цим рецептом.

рецепт тіста для піци

Тепер готуємо начинку. Помідори ріжемо дуже тонкими кільцями, так як піца готується всього лиш 3-4 хвилини. А ось сир ріжемо товстими брусочками, товщиною приблизно 1 см.

Коли вся начинка підготовлена, приступаємо до тіста. Посипати стіл борошном і розкачати в тонкий пласт, товщиною не більше 3 мм. Борошна багато не потрібно.

Щоб отримати максимально круглу піцу, використовуємо тарілку. Готове тісто акуратно переміщуємо на пергамент.

В середину тіста викладаємо томатний соус і розмащуємо його за допомогою ложки. До самого краю тіста не потрібно змащувати томатним соусом.

Далі розкладаємо шматочки сиру (як Вам подобається).

Зверху кладемо базилік і кільця помідорів. Перець, спеції і ще кілька шматочків сиру кладемо зверху.

Розігріваємо духовку до максимальної температури. Переносимо піцу разом з пергаментом на гарячу форму (поставте її до цього у духовку). І випікаємо на найнижчій поличці 3-6 хв. За цей час піца покриється рум’яною скоринкою. Слідкуйте за сиром, він почне танути, має втрачати форму, але не повинен перетворитись у “калюжу”.

рецепт піци маргарита

Смачного 😉

0 коментарів до “Піца МаргаритаДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *