Фаршировані кальмари

Фаршировані кальмари

Нам знадобиться:

  • тушки кальмара – 4 шт.
  • печериці – 300 г
  • сир – 150 г
  • яйця – 6 шт.
  • кріп – невеликий пучок
  • олія
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

Гриби нарізати пластинками, кріп дрібно нарізати, натерти сир.
У сковорідці на середньому вогні розігріти 2 ст. л. олії. Всипати гриби, смажити, помішуючи, до м’якості, близько 5 хвилин.

До грибів вибиваємо яйця, солимо, перчимо. Смажимо, розмішуючи яйця, допоки суміш не схопиться (близько 3 хв). Додаємо кріп і сир, перемішуємо.

Тушки кальмарів фаршируємо яєчно-грибною сумішшю. Заколюємо зубочистками.

Змащуємо кальмарів олією, викладаємо у форму і ставимо у розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин. Готові фаршировані кальмари подавати гарячими або охолодженими, як закуску.

рецепт фаршированих кальмарів

Смачного 😉

0 коментарів до “Фаршировані кальмариДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *