Брускетта з печінкою тріски

Брускетта з печінкою тріски

Нам знадобиться:

  • чіабатта – 3-4 шматочки
  • майонез (домашній) – 10 г
  • яйця (варені) – 2 шт.
  • зелена цибуля – 3 г
  • печінка тріски – 20 г
  • яєчний жовток – 2 шт.
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

Почати варто з низькотемпературного жовтка: сирий яєчний жовток закрутити в харчову плівку у вигляді мішечка і поставити в морозилку на 12 годин, потім на 2 години перекласти в холодильник. Підготувати інші інгредієнти.

Приготувати мус: зварені яйця нарізати і покласти в чашу блендера.

Туди ж додати нарізану зелену цибулю, домашній майонез, сіль і перець за смаком.

Збити до однорідності.

Перекласти мус з яйця в кондитерський мішок. Скибочки чіабатти обсмажити на розпеченій сковороді-гриль з двох сторін.

Нанести мус на скибочки чіабатти.

Зверху викласти нарізану шматочками печінку тріски і низькотемпературний жовток.

Посипати чорною сіллю, прикрасити зеленню і подавати до столу.

Смачного 😉

1 коментарів до “Брускетта з печінкою тріскиДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *