Нам знадобиться:
- сир (творог) – 500 г
- згущене молоко – 200 г
- вершкове масло – 100 г
- сметана – 100 г
- ванілін – щіпка
- цукати – за смаком
Спосіб приготування:
Розтопити вершкове масло.

В глибокій мисці змішати сир, сметану, ванілін і вершкове масло.

Ретельно перемішати сирну масу. Після цього збити за допомогою блендера.

Цукати нарізати невеликими кубиками.

Додати порізані цукати і згущене молоко до сирної маси.

Ретельно все перемішати. Застелити форму для паски марлею.

Викласти сирну масу.

Закрити звисаючими краями марлі. Поставити тарілку з грузом. Залишити в холодильнику на 12-14 год.
Після 12-14 год. зняти форму і марлю. Сирна паска зі згущеним молоком готова!

Смачного 😉

0 коментарів до “Сирна паска зі згущеним молоком”Додати →