Закуска Святкові курчата

Закуска “Святкові курчата”

Нам знадобиться:

  • яйця (невеликі курячі або перепелині)
  • помідори чері
  • звіжа зелень петрушки
  • червоний болгарський перець
  • перець чорний (горошок)
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

Яйця зварити, остудити і почистити. Помідори помийте і витріть паперовими рушниками. Петрушку теж помийте і висушіть. Помідори та яйця порозрізайте навпіл.

Тепер беремо половинку помідорки, зверху кладемо половинку яйця. Для стійкості “курчати” зріжте трішки низ помідорки. Після цього потрібно прикріпити гребінці і крильця з петрушки, дзьоби з болгарського перцю і очі з чорного перцю.

Смачного 🙂

0 коментарів до “Закуска “Святкові курчата”Додати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *