Розсольник

Нам знадобиться:

  • сало – 50-70 г
  • м’ясо (на Ваш смак) – 100-150 г
  • цибуля – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • картопля – 1 шт.
  • квашені огірки – 2 шт.
  • перлова крупа – 2 ст. л.
  • свіжа зелень – за смаком
  • розсіл від огірків – 1/4 скл.
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

Перловку промиваємо і відварюємо у великій кількості підсоленої води.

Сало і м’ясо нарізаємо кубиками.

Цибулю і моркву чистимо. Цибулю ріжемо кільцями, а моркву на половинки або четвертинки.

Квашені огірки чистимо і нарізаємо тонкою соломкою. Картоплю ріжемо кубиками.

Сковорідку добре розігріваємо і підсмажуємо сало. Шкварки забираємо зі сковорідки.

У витопленому жирі смажимо моркву, пізніше додаємо цибулю і підсмажуємо до напівпрозорого стану. Солимо, перчимо.

Після цього до цибулі і моркви додаємо м’ясо, і трішки його підсмажуємо, щоб воно лише зарум’янилося.

Обсмажені м’ясо та овочі розподілимо по горшечках.

Тепер у сковорідку (у якій нас була зажарка) вливаємо розсіл, змішуємо його з залишками жиру на сковорідці і розподілимо отриману рідину по горшечках.

Тепер розподілимо по горщиках відварену перловку, картоплю, огірки і нарізану зелень.

Тепер в кожний горшечок наливаємо гарячу воду, але не більше ніж на 3/4 горшечка.

Горшечки ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів і варимо приблизно 25-30 хвилин під напівзакритими кришечками.

Готовий розсольник виймаємо з духовки і подаємо до столу.

Смачного 😉

0 коментарів до “РозсольникДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *