Суфле з цвітної капусти

Суфле з цвітної капусти

Нам знадобиться:

  • цвітна капуста – 250 г
  • сухарі панірувальні – 15 г
  • оливкова олія – 15 г
  • яйця – 2 шт.
  • вершкове масло – 20 г
  • пармезан – 20 г
  • фета – 25 г
  • петрушка – 5 г
  • соус “Бешамель” – 100 г

Спосіб приготування:

Відділити білки від жовтків. Білки збити з дрібкою солі.

Цвітну капусту помити, розділити на суцвіття, відварити в киплячій воді пару хвилин.

Додати до цвітної капусти сир фета.

Додати пармезан.

Додати жовтки.

Додати соус “Бешамель”.

Збити до однорідності.

Перекласти в глибоку миску, додати сіль і перець за смаком, дрібно нарізану петрушку.

Акуратно ввести збиті білки.

Форми змастити вершковим маслом.

Присипати панірувальними сухарями, розкласти по формах майбутнє суфле.

Присипати зверху панірувальними сухарями.

Полити оливковою олією.

Поставити в попередньо розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин. Духовку під час запікання не відкривати, інакше суфле не підніметься.

Суфле з цвітної капусти готове!

рецепт з цвітної капусти

Смачного 😉

0 коментарів до “Суфле з цвітної капустиДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *