Нам знадобиться:
- оселедець – 2 шт.
- цибуля – 1 шт.
- морква – 2-3 шт.
- оцет – 50-70 мл
- вода – 100-120 мл
- олія – 4 ст. л.
- лавровий лист
- гвоздика – 3-4 суцвіття
- коріандр – за смаком
- чорний перець – за смаком
Спосіб приготування:
Оселедець почистити, відділити філе, вийняти кісточки.
Моркву почистити і порізати тонкими кружечками.
В невеличку каструльку налийте воду, додайте моркву, лавровий лист, гвоздику і коріандр.
Додайте в маринад цукор. Поставте каструлю на вогонь, поваріть все разом 5 хв після закипання.
Поки вариться маринад, почистіть і наріжте цибулю півкільцями Зніміть маринад з вогню, додайте в нього оцет і нарізану цибулю, залиште на 5-7 хв.
Кожне філе оселедця покладіть у поліетиленовий пакет і легенько відбийте, щоб філе стало рівномірне за товщиною.
Викладіть з маринаду моркву та цибулю і дайте їм охолонути.
Філе змастіть олією.
Викладіть зверху овочі.
Загорніть оселедець у рулетики, скріпіть зубочистками і покладіть у глибоку миску.
Залийте рулетики маринадом, що залишився і покладіть в холодильник на 24 год.
Коли оселедець промаринується, розріжте кожен рулетик на 2 частини. Подавайте з картопляним пюре.
Смачного 😉
0 коментарів до “Рулетики з оселедця”Додати →