Рулетики з болгарського перцю

Нам знадобиться:

  • червоний болгарський перець – 1 кг
  • бринза – 300 г
  • петрушка – невеликий пучок
  • оливкова олія – 40 мл
  • м’ята – невеликий пучок
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

Червоний болгарський перець помити, обсушити і викласти на деко, змащене оливковою олією. Перець повинен бути м’ясистим і краще подовгастої форми. Духовку розігріти до 180 градусів. Поставити перці приблизно на 35-40 хвилин. Час від часу перевертати. В результаті печений перець повинен вийти м’яким, але не розвалюватись, боки мають бути злегка коричневі.

Печені перці вийняти з духовки, перекласти в ємність і щільно закрити кришкою. Дати їм охолонути. Це допоможе легко видалити шкірку з перцю.

Видалити з перців ніжку, насіння і акуратно зняти шкірку. Нарізати на смужки.

Приготувати начинку, для цього бринзу дрібно натерти на тертці.

У блендері подрібнити петрушку і м’яту. Кілька листочків м’яти необхідно залишити для прикраси.

Змішати сир, зелень, оливкову олію, сіль і перець.

Викласти на перці сирну начинку і скрутити в рулетики. Закріпити шпажками.

Рулетики з перцю прикрасьте листочками м’яти і подавайте до столу.

рецепт рулетиків з болгарського перцю

Смачного 😉

0 коментарів до “Рулетики з болгарського перцюДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *