Квасоля з морквою та цибулею

Квасоля з морквою та цибулею

 Нам знадобиться:

  • квасоля – 150 г (1 скл.)
  • цибуля – 150 г
  • морква – 300 г
  • часник – 1-2 зуб.
  • духмяний перець – 3 шт.
  • лавровий лист – 1 шт.
  • сіль, перець – за смаком
  • олія – для обсмажування

Спосіб приготування:

Квасолю залити холодною водою і залишити замочуватись на 4-5 год. або на ніч.

Злити воду, налити нову, додати лавровий лист, духмяний перець. Поставити квасолю варитись, варити приблизно 1,5-2 год, до повної готовності. В кінці посолити.

Цибулю почистити і порізати півкільцями.

Моркву почистити, натерти на крупній тертці.

Цибулю обсмажити на олії протягом 5-10 хв, до прозорості.

Додати моркву, перемішати. Смажити приблизно 15-20 хв. Посолити, поперчити і перемішати.

Додати зварену квасолю, перемішати.

Додати вичавлений часник, перемішати. Виключити вогонь.
Викласти в тарілку і подавати до столу.

рецепт квасолі з цибулею і морквою

Смачного 😉

0 коментарів до “Квасоля з морквою та цибулеюДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *