Гречка з соусом болоньєзе

Гречка з соусом болоньєзе

Нам знадобиться:

  • фарш м’ясний – 250 г
  • гречка – 200 г
  • помідори – 1 шт.
  • базилік – для презентації
  • спеції – за смаком

Спосіб приготування:

Гречку залити окропом (вода повинна на 1-2 см покривати крупу), закрити кришкою, укутати рушником і залишити на півгодини – за цей час вона дійде до готовності.

Обсмажити фарш з невеликою кількістю олії в сковороді протягом 5-7 хвилин. Додати дрібно нарізаний помідор і обсмажувати ще 3-4 хвилини. Додати спеції.

Влити 250 мл води, довести до кипіння і тушкувати на середньому вогні протягом 15 хвилин, помішуючи час від часу.

Готову гречку подавати з соусом, прикрасивши листочками базиліку.

рецепт гречки з соусом болоньєзе

Смачного 😉

0 коментарів до “Гречка з соусом болоньєзеДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *