Сало гарячого копчення в паприці

Сало гарячого копчення в паприці

Нам знадобиться:

  • сало сире 500 г
  • сіль
  • вода 500 мл.
  • перець чорний мелений
  • паприка 1 ст. л.
  • сушений часник 1/2 ч. л.
  • олія

Спосіб приготування:

Сало помити, обсушити, шкіру пошкребти ножем.

У каструлю наливаємо воду, добряче солимо, (опущене в солону воду куряче яйце має спливти), кип’ятимо, цим теплим розчином заливаємо сало, яке склали в ємність шкірою вгору.

Даємо маринаду охолонути до кімнатної температури, і ставимо в холодильник на добу. Дістаємо сало, обсушуємо, присипаємо, втираючи, меленим чорним перцем.

 

Сало ставимо в чашу мультиварки, включаємо режим «Гаряче копчення» час 40 хвилин. Після цього даємо охолонути.

Паприку змішуємо з сухим часником і невеликою кількістю олії до стану каші. Обмащуємо сало отриманою сумішшю, тонким шаром, загортаємо в плівку або фольгу і ставимо в холодильник або морозилку на кілька годин, це допоможе нам нарізати сало тонкими скибочками.

Рецепт сала гарячого копчення в паприці (рецепт в мультиварці)

Смачного 😉

0 коментарів до “Сало гарячого копчення в паприціДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *