Пхалі зі шпинату

Пхалі зі шпинату

Нам знадобиться:

  • шпинат – 500 г
  • цибуля – 200 г
  • грецькі горіхи – 100 г
  • часник – 2 зубчика
  • кінза – 12 гілочок
  • петрушка – 3 гілочки
  • зелений перець чилі – 1 шт.
  • винний оцет – 20 мл
  • сіль – за смаком
  • гранат – за смаком

Спосіб приготування:

Шпинат відварити протягом декількох хвилин. Потім відкинути на друшляк, викласти на паперові рушники і дати охолонути.

Дрібно нарізати цибулю, часник, перець, кінзу і петрушку.

Коли шпинат охолоне, прокрутити його через м’ясорубку разом з горіхами.

Перемішати все до однорідної маси, додавши винний оцет і сіль. Надати масі красиву форму (кульки), викласти на тарілку і прикрасити зернами граната.

рецепт пхалі зі шпинату

Смачного 😉

0 коментарів до “Пхалі зі шпинатуДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *