Нам знадобиться:
- гарбуз – 700 г
- селера – 2 стебла
- вершки (10%) – 100 мл
- бульйон або вода – 600 мл
- кмин, мелений коріандр, чебрець – за смаком
- сіль, перець – за смаком
- олія
Спосіб приготування:
Гарбуз нарізати і почистити, видалити насіння. Картоплю почистити, нарізати кубиками. Нарізати селеру.

У каструлі з товстим дном розігріти олію. Покласти картоплю і селеру, тушкувати разом 2-3 хвилини. Потім додати гарбуз, кмин, коріандр і чебрець.

Долити трохи води або бульйону, накрити кришкою і тушкувати на невеликому вогні близько 30 хвилин.

Потім долити воду, що залишилася (бульйон), довести до кипіння. Збити блендером. Після цього влити вершки.

Посолити і поперчити, добре перемішати.

Смачного 😉

0 коментарів до “Баденський гарбузовий суп”Додати →