Баденський гарбузовий суп

Баденський гарбузовий суп

Нам знадобиться:

  • гарбуз – 700 г
  • селера – 2 стебла
  • вершки (10%) – 100 мл
  • бульйон або вода – 600 мл
  • кмин, мелений коріандр, чебрець – за смаком
  • сіль, перець – за смаком
  • олія

Спосіб приготування:

Гарбуз нарізати і почистити, видалити насіння. Картоплю почистити, нарізати кубиками. Нарізати селеру.

У каструлі з товстим дном розігріти олію. Покласти картоплю і селеру, тушкувати разом 2-3 хвилини. Потім додати гарбуз, кмин, коріандр і чебрець.

Долити трохи води або бульйону, накрити кришкою і тушкувати на невеликому вогні близько 30 хвилин.

Потім долити воду, що залишилася (бульйон), довести до кипіння. Збити блендером. Після цього влити вершки.

Посолити і поперчити, добре перемішати.

рецепт баденського гарбузового супу

Смачного 😉

0 коментарів до “Баденський гарбузовий супДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *