Морозиво Три шоколада

Морозиво “Три шоколада”

Нам знадобиться:

  • вершки (33-35%) – 300 мл
  • яйця – 3 шт.
  • цукор – 50 г
  • білий шоколад – 100 г
  • молочний шоколад – 100 г
  • чорний шоколад – 100 г

Спосіб приготування:

Вершки збити.

Відокремити білки від жовтків. Жовтки розтерти з цукром.

Білки збити з дрібкою солі в піну.

Змішати вершки і жовтки.

Білки додати у вершкову масу.

Акуратно перемішати.

Масу розділити на 3 частини.

Білий шоколад розтопити.

Змішати з яєчно-вершковою масою.

Викласти у формочки, заповнюючи їх на 1/3. Поставити в морозилку до повного застигання.

Молочний шоколад розтопити.

Змішати з яєчно-вершковою масою.

Викласти на заморожену масу з білим шоколадом. Поставити в морозилку до повного застигання.

Чорний шоколад розтопити.

Змішати з яєчно-вершковою масою.

Викласти на масу з молочним шоколадом. Поставити в морозилку до повного застигання.

Морозиво з трьома видами шоколаду готове!

Смачного 😉

0 коментарів до “Морозиво “Три шоколада”Додати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *