суп з лисичками

Суп з лисичок

Нам знадобиться:

  • лисички – 500 г
  • морква – 1 шт.
  • вода – 2 л.
  • картопля – 4 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • олія – 1 ст. л.
  • сіль, спеції – за смаком

Спосіб приготування:

Лисички миємо, великі ріжемо, маленькі залишаємо як є.

Дрібно ріжемо цибулю, моркву тремо на крупній тертці, картоплю нарізаємо кубиками. У каструлі з товстим дном розігріваємо 1 ст. л. олії. Кладемо цибулю і моркву і обсмажуємо, помішуючи, 2-3 хвилини.

Додаємо картоплю.

Вливаємо воду, доводимо до кипіння і солимо за смаком. Додаємо гриби і варимо до м’якості картоплі, близько 20 хвилин. Знімаємо з вогню, додаємо нарізану зелень при бажанні.

як приготувати лисички

Смачного 😉

0 коментарів до “Суп з лисичокДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *