Нам знадобиться:
- лисички – 500 г
- морква – 1 шт.
- вода – 2 л.
- картопля – 4 шт.
- цибуля – 1 шт.
- олія – 1 ст. л.
- сіль, спеції – за смаком
Спосіб приготування:
Лисички миємо, великі ріжемо, маленькі залишаємо як є.
Дрібно ріжемо цибулю, моркву тремо на крупній тертці, картоплю нарізаємо кубиками. У каструлі з товстим дном розігріваємо 1 ст. л. олії. Кладемо цибулю і моркву і обсмажуємо, помішуючи, 2-3 хвилини.
Додаємо картоплю.
Вливаємо воду, доводимо до кипіння і солимо за смаком. Додаємо гриби і варимо до м’якості картоплі, близько 20 хвилин. Знімаємо з вогню, додаємо нарізану зелень при бажанні.
Смачного 😉
0 коментарів до “Суп з лисичок”Додати →