Курячий паштет з печерицями

Курячий паштет з печерицями

Нам знадобиться:

  • куряче філе – 500 г
  • печериці – 200 г
  • яйця – 2 шт.
  • вершки (20%) – 60 мл.
  • панірувальні сухарі – 25 г
  • цедра одного апельсина
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

Гриби розрізати навпіл або на четвертинки. Куряче філе двічі перекрутити в м’ясорубці, додати збиті яйця, цедру, вершки, сухарі, гриби і приправити сіллю і перцем.

На дно форми покласти пергамент. Зверху викласти підготовлений фарш.

паштет з курячої печінки

Форму з паштетом накрити фольгою і поставити в деко з високими бортиками. Налити окропу так, щоб вона доходила до середини форми. Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці 40 хвилин до тих пір, поки паштет не стане щільним. Потім зняти фольгу і залишити в духовці ще на 20 хвилин, щоб випарувався зайвий сік.
Готовий паштет вийняти з форми, охолодити при кімнатній температурі, прикрасити і подати до столу з листям салату, зеленню петрушки і шматочками апельсина. При бажанні гриби або частину грибів можна перекрутити в м’ясорубці разом з курячим філе.

рецепт курячого паштету

Смачного 😉

0 коментарів до “Курячий паштет з печерицямиДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *