Грибний суп "Гуцульський"

Грибний суп “Гуцульський”

Нам знадобиться:

  • сушені білі гриби – 50 г (можна додати ще свіжі)
  • квашена капуста – 400 г
  • цибуля – 3 шт.
  • томатне пюре – декілька столових ложок
  • копчена ковбаса – 200 г
  • перловка – 150 г
  • сметана
  • борошно – 1 ст. л.
  • зелень
  • лавровий лист
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

Промиваємо сушені білі гриби, заливаємо теплою водою і залишаємо на пару годин, щоб вони розм’якли. Потім проціджуємо, доливаємо холодної води і відварюємо.
Тушкуємо капусту з додаванням грибного відвару до напівготовності. Відварюємо перловку і даємо їй трохи охолонути.

Нарізаємо ковбасу, нарізаємо соломкою гриби.

З’єднуємо в грибному відварі капусту, гриби, ковбасу, перловку, солимо і перчимо.
Ріжемо цибулю і підсмажуємо на смальці. Окремо пасеруємо ложку борошна з грибним відваром і додаємо сметану. Потім з’єднуємо з супом. Додаємо лавровий лист, пару ложок томатного пюре, ще пару хвилин гріємо, заправляємо зеленню і вимикаємо плиту. Даємо 10 хвилин настоятися.

Грибний суп “Гуцульський” готовий!

Смачного 😉

0 коментарів до “Грибний суп “Гуцульський”Додати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *