М'ясні ватрушки

М’ясні ватрушки

Нам знадобиться:

  • фарш (свинина + яловичина) – 500 г
  • плавлений сирок – 180 г (2 шт. по 90 г)
  • твердий сир – 100 г
  • творог – 300 г
  • яйце – 1 шт.
  • сіль, перець. часник – за смаком

Спосіб приготування:

У м’ясний фарш додати тертий плавлений сирок, сіль, перець, спеції, часник і яйце. Ретельно перемішати.

Творог змішати з тертим твердим сиром.

З фаршу сформувати круглі котлетки. Викласти в змащену олією форму.

Зверху дном невеликої склянки, змащеної олією, зробити поглиблення. Заповнити їх сирною начинкою.

Запікати в духовці 30-40 хвилин при температурі 180 градусів.

М’ясні ватрушки готові!

Смачного 😉

0 коментарів до “М’ясні ватрушкиДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *