Сабайон

Нам знадобиться:

  • яєчний жовток – 5 шт.
  • цукор – 150 г
  • лимонний сік – 50 мл
  • апельсини – 3 шт.
  • вино ігристе напівсолодке – 100 мл.

Спосіб приготування:

Яєчні жовтки збити на водяній бані з цукром до тих пір, поки не збільшаться в об’ємі приблизно втричі, а суміш не придбає густу текстуру, і не зникнуть вся піна і бульбашки.

У загуслу суміш яєчних жовтків і цукру вбити ігристе вино, апельсиновий або лимонний сік.

Викласти сабайон на тарілку.

Прикрасити дольками апельсина і печивом савоярді за бажанням.

рецепт сабайону

Смачного 😉

0 коментарів до “СабайонДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *