бісквітне печиво «Савоярді»

Бісквітне печиво «Савоярді»

Нам знадобиться:

  • яйця – 4 шт.
  • цукор – 100 г
  • крохмаль картопляний – 50 г
  • борошно – 90 г
  • цукрова пудра – за смаком

Спосіб приготування:

Білки відділяємо від жовтків. Після цього, білки збиваємо в міксері на максимальній швидкості до отримання стійкої піни.

У збиті білки потроху вводимо цукор, даючи попередній порції повністю розчинитися.

Окремо збиваємо жовтки.

З’єднуємо жовтки з білками, збиваючи на мінімальній швидкості.

Борошно з’єднуємо з крохмалем і розмішуємо.

Збиті яйця з’єднуємо з сухими інгредієнтами, продовжуючи збивати на малій швидкості.

Готове тісто перекладаємо у великий кондитерський мішок і відрізаємо йому носик діаметром 1,5 см.

На форму, заздалегідь застелену пергаментом, видавлюємо печиво у вигляді паличок довжиною близько 10 см.

Посипаємо печиво цукровою пудрою, даємо постояти 3-5 хвилин і знову посипаємо. В результаті, Ви повинні посипати «Савоярді» цукровою пудрою три рази. Потім відправляємо печиво в духовку, заздалегідь розігріту до 150 градусів і випікаємо поки воно не підрум’яниться (40-50 хвилин).

Бісквітне печиво «Савоярді»

Смачного 😉

0 коментарів до “Бісквітне печиво «Савоярді»Додати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *