мясні рулети рецепти

Яловичий рулет з курагою

Нам знадобиться:

  • яловичина (ошийок) – 700 г
  • курага – 3/4 скл. (якщо дуже засушена, замочити на 15 хв. теплою водою)
  • сіль, спеції – за смаком

Спосіб приготування:

Ошийок відбити, щоб був більш-менш однаковим по товщині. Посолити, посипати спеціями і травами. Викласти курагу і сформувати рулет.

Сколоти краї рулета зубочистками, щоб не розійшлися і обв’язати рулет простою ниткою.

Зубочистки вийняти.

Рулет зверху посолити і посипати спеціями і травами. Загорнути в два шари фольги і помістити на деко. Духовку розігріти до 200 градусів і поставити в неї деко з рулетом. Випікати 2 години. Залишити в фользі до повного охолодження, потім поставити в холодильник.

Розгорнути рулет і зняти нитки. Тонко нарізати.

рулет мясний з курагою

Смачного 😉

0 коментарів до “Яловичий рулет з курагоюДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *