Яєчня в хлібі

Нам знадобиться:

  • сірий хліб – 2 шматки
  • яйця – 2 шт.
  • бекон – 2-3 шматки

Спосіб приготування:

Хліб має бути товщиною приблизно 1,5-2 см. Гострим ножем вирізаємо всередині отвір у формі серця, або будь-якої іншої фігури.

Розігріваємо сковорідку і витоплюємо з бекону жир на малому вогні. Він має бути хрустким. Відкладаємо бекон.

На тому жирі, що витопився з бекону – підсмажуємо хліб з обох сторін.

У віконця акуратно вибити яйця, стараючись не пошкодити жовток. Смажити на невеликому вогні до готовності, посолити, поперчити за смаком.

Подається яєчня в хлібі гарячою, з підсмаженим беконом і овочами.

Смачного 😉

0 коментарів до “Яєчня в хлібіДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *