Міні-піца

Нам знадобиться:

  • борошно – 300 г
  • яйце – 1 шт.
  • сметана – 100 г
  • помідори – 2 шт.
  • твердий сир – 100 г
  • ковбаса – 100 г
  • томатний соус – 2 ст. л.
  • вода – 200 г

З даної кількості інгредієнтів виходить близько 24 міні-піц!

Спосіб приготування:

Приготуємо тісто. Для цього беремо велику миску і вибиваємо туди яйце, вливаємо воду і додаємо сметану. Розмішуємо до однорідного стану.

Останнім до тіста додається борошно. Тепер можна замішувати тісто.

Воно не має липнути до рук, проте не має бути надто ніжним.

Запікати міні-піцу будемо у формі для кексів (добре якщо у вас велика форма, або їх є декілька).
Розкачайте тісто і вкладіть у форму. Воно має бути тонким.

Тісто у формочках змастити томатним соусом або кетчупом. Далі додаємо ковбасу (нарізану дрібним кубиком).

Зверху ставимо тонкий кружечок помідора, а потім засипаємо тертим сиром.

Випікаємо міні-піци близько 30 хвилин, при температурі 170 °C.

Смачного 😉

0 коментарів до “Міні-піцаДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *