тушкована червона капуста

Тушкована червона капуста

Нам знадобиться:

  • червона капуста – 1 середній качан
  • цибуля – 1 шт.
  • перець чилі – 1 шт.
  • часник – 1 зубчик
  • апельсин – 1 шт.
  • гранат – 1 шт.
  • кінза – пару гілочок
  • соєвий соус – 4 ст.л.
  • оливкова олія – 2 ст.л.
  • сіль, перець – за смаком
  • кунжут – для подачі

Спосіб приготування:

Для початку підготуємо всі продукти – цибулю, часник і чилі дрібно порізати.

Капусту нашаткувати, прим’яти руками і залишити на хвилин 10.

Натерти цедру апельсина, м’якоть нарізати шматочками.

У казанку розігріти олію і підтушити цибулю, часник і чилі до м’якості. Додати капусту, перемішати, накрити кришкою і готувати 20 хвилин на мінімальному вогні.

Додати цедру апельсина, соєвий соус, сіль і перець за смаком і знову накрити кришкою. Готувати ще 10 хвилин.

Тим часом почистити гранат, зелень дрібно нарізати.

Готову капусту заправити зеленню, додати зерна граната, м’якоть апельсина, перемішати.

Викласти в порційні тарілки, присипати кунжутом і можна подавати до столу!

рецепт тушкованої червоної капусти

Смачного 😉

0 коментарів до “Тушкована червона капустаДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *