Фарширований перець

Фарширований перець

Нам знадобиться:

  • фарш – 500 г
  • цибуля – 1 шт
  • рис – 100 г
  • морква – 1 шт.
  • солодкий перець (маленький) – 8 шт.
  • томатна паста – 2 ст. л.
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

Рис відварюємо до напівготовності, близько 10 хвилин. Додаємо у фарш рис, натерту на крупній тертці моркву, дрібно нарізану цибулю, сіль і чорний перець. Вимішуємо.

У солодких перців видаляємо плодоніжки і чистимо їх від насіння.

Наповнюємо фаршем – але не до кінця, тому що рис ще злегка розвариться і фарш збільшиться в об’ємі.

Кладемо перці в каструлю, заливаємо на дві третини водою, додаємо томатну пасту, сіль, накриваємо кришкою і тушкуємо на невеликому вогні хвилин 30. Подаємо зі сметаною.

рецепт фаршированого перцю

Смачного 😉

0 коментарів до “Фарширований перецьДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *