Рогалики з сирного тіста з джемом

Нам знадобиться:

  • борошно – 500 г
  • джем – 100 г
  • яйце – 1 шт.
  • домашній сир (творог) – 250 г
  • цукор – 100 г
  • крохмаль – 1 ст. л.
  • олія – 1/2 склянки
  • ванільний цукор – 1 пакетик
  • розпушувач – 1 пакетик
  • сіль – дрібка

Спосіб приготування:

Яйце, цукор, ванілін, сир, масло і сіль розмішати в однорідну масу. Кисломолочний сир краще використовувати однорідний, не зернистий.
Борошно, змішане з розпушувачем, просіяти і додати до основної маси. Добре вимішати тісто і, накривши його, дати постояти 30-40 хвилин. Накрити миску целофановим пакетом. Якщо тісто густувате, додати трохи теплої води або молока.

Після цього, тісто ділимо на три частини, розкачуємо рівне коло товщиною 4 мм і розрізаємо на 12 частин.

Змішуємо 100 г джему з 1 ст. л. крохмалю.
Кладемо начинку і загортаємо рогалик. Краї рогалика трохи притиснути, щоб при випічці він не розкрився.

Викладаємо рогалики на форму, змащуємо жовтком.
Випікати при 180 °C протягом 15 хвилин.

Рецепт рогаликів з сирного тіста з джемом

Смачного 😉

0 коментарів до “Рогалики з сирного тіста з джемомДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *