рецепт канапе з беконом та сиром фета

Канапе з беконом та сиром фета

Нам знадобиться:

  • бекон – 5 шматочків
  • перепелині яйця – 5 шт.
  • хліб – 3 шматочки
  • часник – 1 зубчик
  • сир “Фета” – за смаком
  • кріп – за смаком
  • олія – для смаження

Спосіб приготування:

Для початку нарізаємо на невеликі шматочки хліб і обсмажуємо його з часником. Відварюємо яйця, очищаємо і нарізаємо на 2 частини.
Сир фета перемішуємо з дрібно нарізаним кропом.
Бекон розрізаємо на 2 частини.

Намащуємо фету з кропом на хліб.
На шпажку нанизуємо яйце і бекон.
Закріплюємо все на змащеному хлібі.

канапе з беконом та сиром фета

Смачного 😉

0 коментарів до “Канапе з беконом та сиром фетаДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *