Брускети з полуницею і маскарпоне

Брускети з полуницею і маскарпоне

Нам знадобиться:

  • хліб білий (або батон) – 3 скибки
  • маскарпоне – 3 ст. л.
  • полуниця – 120 г
  • цукор – 2 ст. л. з гіркою
  • цедра лимона – 20 г
  • цукрова пудра – для презентації

Спосіб приготування:

Хліб підсушити в духовці або підсмажити в тостері до золотистого кольору.

Полуницю порізати на шматочки.

Всипати на сковорідку цукор.
Додати лимонну цедру.

Злегка карамелізувати цукор, додати полуницю. Обсмажувати в карамелі не більше хвилини.

Намастити тости маскарпоне.

Зверху викласти обсмажену в карамелі полуницю.

Присипати цукровою пудрою.

як приготувати брускети з полуницею

Смачного 😉

0 коментарів до “Брускети з полуницею і маскарпонеДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *