Нам знадобиться:
- маринований оселедець – 1 шт.
- копчений плавлений сир – 200 г
- консервована кукурудза – 340 г
- цибуля – 1 шт.
- майонез – 4-5 ст. л.
- 9% оцет – 100 мл
- вода – 100 мл
- сіль – 0,5 ч. л.
- чорний перець – щіпка
- гвоздика – 2 бутончики
- перець духмяний – 3 горошини
- петрушка – маленький пучок
- часник – 2 зубчики
- тарталетки
Спосіб приготування:
Цибулю почистити й нарізати дрібними кубиками. У глибокому посуді змішати оцет з гарячою водою. Додати гвоздику і духмяний перець. Додати в маринад нарізану цибулю та залишити на 15 хвилин в маринаді.
В цей час копчений плавлений сир крупно натерти на тертці.
Рибі відрізати голову, хвіст та плавники. Видалити нутрощі, зняти шкірку. Відділити філе оселедця від хребта і виймати всі кістки. Нарізати філе риби на невеликі шматочки.
У глибокому салатнику з’єднати основні інгредієнти: оселедець, копчений сир і консервовану кукурудзу. Цибулю відцідити через друшляк, щоб звільнити від маринаду, та додати в салат. Петрушку відділити від стебел, дрібно нарізати і додати до решти інгредієнтів.
Приправити салат сіллю і перцем, щоб додати страві пікантну нотку. Заправити салат майонезом і перемішати.
Готову страву перекласти в салатник і охолодити. Можна подати салат порційно, виклавши його в тарталетки.
Смачного 😉
0 коментарів до “Салат з оселедця в тарталетках”Додати →