Нам знадобиться:
- хліб білий (або батон) – 3 скибки
- маскарпоне – 3 ст. л.
- полуниця – 120 г
- цукор – 2 ст. л. з гіркою
- цедра лимона – 20 г
- цукрова пудра – для презентації
Спосіб приготування:
Хліб підсушити в духовці або підсмажити в тостері до золотистого кольору.
Полуницю порізати на шматочки.
Всипати на сковорідку цукор.
Додати лимонну цедру.
Злегка карамелізувати цукор, додати полуницю. Обсмажувати в карамелі не більше хвилини.
Намастити тости маскарпоне.
Зверху викласти обсмажену в карамелі полуницю.
Присипати цукровою пудрою.
Смачного 😉
0 коментарів до “Брускети з полуницею і маскарпоне”Додати →