Сирник "Перекладений"

Сирник “Перекладений”

Нам знадобиться:

Інгредієнти розраховано на форму 36 х 36 см.

Для медових коржів:

  • борошно – 4 скл.
  • сметана – 4 ст. л.
  • сода – 1 ч. л.
  • вершкове масло – 50 г
  • яйця – 2 шт.
  • цукор – 1/2 скл.
  • мед – 1/2 скл.

Для сирного прошарку:

  • сир (творог) – 1,6 кг.
  • ванільний цукор – 1 п.
  • вершкове масло – 300 г
  • цукор – 2 скл.
  • яйця – 1 шт.
  • пудинг вершковий – 2 шт.
  • картопляний крохмаль – 3 ст. л.
  • молоко – 1/2 скл.

Для шоколадної глазурі:

  • вершкове масло – 100 г
  • цукор – 6 ст. л.
  • какао – 5 ст. л.
  • молоко – 3 ст. л.
  • сухе молоко – 1 ст. л.

Спосіб приготування:

На водяній бані розтопити вершкове масло і мед. Додати борошно, сметану, цукор, яйця і соду. Замісити гладке тісто і розділити його на 4 рівні частини. Поставити в холодильник на 1 год.

Кожну частину розкачати і викласти на деко, застелене пергаметом. Випікати в розігрітій до 200 градусів духовці, до приємного золотистого кольору.

Творог перетерти тричі або збити блендером. Вершкове масло перетерти з цукром, ванільним цукром і яйцем і поступово додаємо перемелений сир. Все це в кастрюлі ставимо на вогонь і варимо на невеликому, постійно помішуючи. Пудинг розвести в молоці, вилити в сир, додати картопляний крохмаль і ще раз закип’ятити.

Перекласти медові коржі гарячою сирною масою.

У сотейнику розтопити масло, какао, додати молоко і сухе молоко. Зварити шоколадну глазур і полити нею сирник.

Залишити пляцок в холоді на ніч.

Сирник “Перекладений” готовий!

Сирник "Перекладений"

Смачного 😉

0 коментарів до “Сирник “Перекладений”Додати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *