Емпанадас де Піно

Емпанадас де Піно

Нам знадобиться:

Для тіста:

  • 0,5 кг борошна
  • 100 г маргарину
  • 1 стакан теплої води
  • 2 яєчні білки
  • 3 ст. л. молока
  • 1,5 ч. л. солі

Для начинки: 

  • 1 велика цибуля
  • 2 головки часнику
  • 400 г яловичини
  • 3 ст. л. олії
  • 1 ч. л. червоного перцю
  • 1/2 ч. л. меленого кмину
  • 2 ст. л. світлого ізюму
  • 12 оливок
  • 2 варені яйця
  • сіль та чорний перець – за смаком

Спосіб приготування:

Дрібно нарізати цибулю та часник.

М’ясо нарізати кубиками.

Нагріти олію і поставити смажити нарізану цибулю з перцем, кмином і часником.

Змішати підсмажену цибулю, нарізане м’ясо і додати сіль за смаком. Смажити все до готовності м’яса.

Яйця варити 10 хв. Як тільки яйця зваряться, почистити і розрізати кожне на 6 частин.

Борошно змішати з розм’якшеним маргарином. Змішати теплу воду з сіллю і потроху вливати в борошно, поки не вийде м’яка маса.

Місити тісто руками до тих пір, поки тісто не буде однорідним і не стане прилипати до рук. При необхідності – посипати його борошном.

Відрізати від тіста 1/3 частину. Решту загорнути в чистий рушник.

Розкачати відрізаний шматок до тих пір, поки товщина тіста не буде приблизно 0,5 см.

За допомогою ножа та тарілки вирізати кружечки діаметром 20 см. Після цього, розкачати новий шматок тіста і вирізати ще кружечки.

Покласти на тісто 1 ложку начинки, 1 оливку, 1 дольку яйця і 2 шт. ізюму. Пензликом змастити краї тіста сумішшю з жовтків (2 шт.) і молока (3 ст. л.).

Скласти тісто навпіл і знову змастити краї сумішшю з жовтків та молока.

Загнути краї і кути пиріжка, придаючи йому форму. Сильно притиснути пальцями, щоб він не розклеювався.

За допомогою пензлика змастити поверхню пиріжка тією ж сумішшю.

Покласти пиріжки на форму. Нагріти духовку і поставити всередину пиріжки. Тримати в духовці до тих пір, поки тісто не набуде золотистого кольору (приблизно 30 хв).

Емпанадас де Піно готові!

Емпанадас де Піно готові

Смачного 😉

0 коментарів до “Емпанадас де ПіноДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *