Гороховий крем-суп

Нам знадобиться:

  • картопля – 2 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • вершки (33%) – 1/2 склянки
  • горох (колотий) – 1 склянка
  • вода – 1 л
  • копчені свинячі ребра
  • сухарики
  • соняшникова, оливкова олія
  • бекон
  • зелень, сіль – за смаком

Спосіб приготування:

Горох необхідно промити 3 рази і замочити у воді на 2-3 год.

Нарізати цибулю півкільцями, моркву і картоплю – пластинками.

Викласти нарізані овочі в каструлю. Обсмажити на олії до золотистого кольору.

Додати копчені ребра і замочений горох.

Залити водою.

Довести до кипіння і варити на малому вогні до готовності (близько 30 хвилин).

З готового супу дістати ребра.

Суп збити блендером до пюреподібної консенстенції.

Додати вершки. Помішуючи, довести до кипіння.

Для подачі – додати в суп дрібно нарізаний смажений бекон або зрізане з реберець м’ясо. Додати грінки з білого хліба або сухарики, посипати нарізаною зеленню і полити оливковою олією.

Гороховий крем-суп готовий!

Гороховий крем-суп

Смачного 😉

0 коментарів до “Гороховий крем-супДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *