Томатний соус “Чатні”

Нам знадобиться:

  • болгарський перець – 2 шт.
  • яблуко – 1 шт.
  • стрілки часнику
  • кріп
  • спеції Італійські (базилік, паприка, орегано, цибуля, часник) – 2 ст. л.
  • томатний сік – 300 мл
  • оливкова олія – 2 ст. л.
  • фруктоза – дрібка (якщо яблуко солодке – то не потрібно)

Спосіб приготування:

Нарізати овочі та зелень, обсмажити на розігрітій сковорідці в олії до золотистого кольору.

Додати спеції, розмішати, обсмажувати 2-3 хвилини.

Додати сік, після закипання – вогонь зменшити на мінімум, закрити кришкою і уварювати протягом 5 хвилин.

Збити блендером. Зберігати соус Чатні в холодильнику.

Відмінно підійде в якості заправки до рису, макаронів і до м’яса.

рецепт томатного соусу Чатні

Смачного 😉

0 коментарів до “Томатний соус “Чатні”Додати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *