Суп з сочевицею і копченою ковбасою

Суп з сочевицею і копченою ковбасою

Нам знадобиться:

  • курка – 700 г
  • сочевиця – 0,75 скл.
  • цибуля – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • олія – 2 ст. л.
  • ковбаса копчена – 50 г
  • картопля – 4 шт.
  • сіль – за смаком
  • перець чорний, гострий – за смаком
  • лавровий лист
  • зелень
  • вода – 2,5 л

Спосіб приготування:

Зварити курячий бульйон.

У киплячий бульйон додати сочевицю, варити 5 хвилин.

Додати порізану кубиками картоплю. Посолити. Варити 10 хвилин.

Цибулю і моркву порізати, підсмажити на олії. Додати в суп.

За кілька хвилин до готовності додати дрібно порізану ковбасу, лавровий лист, чорний і гострий перець.

В порційні тарілки нарізати зелень.

рецепт супу з сочевицею і копченою ковбасою

Смачного 😉

0 коментарів до “Суп з сочевицею і копченою ковбасоюДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *