Соус із журавлини

Соус із журавлини

Нам знадобиться:

  • журавлина – 500 г
  • цукор – 150 г
  • вино біле сухе – 100 мл
  • кориця – 2 ч.л.
  • крохмаль картопляний – 1/2 ст.л.
  • вода – 200 мл.

Спосіб приготування:

Журавлину викладаємо в каструлю і додаємо воду.

Доводимо до кипіння і додаємо цукор з корицею.

Варимо соус протягом 2-3 хв.

Подрібнюємо ягоди за допомогою блендера.

Додаємо вино і доводимо до кипіння.

Додаємо крохмаль і доводимо до кипіння, але не кип’ятимо.

Соус із журавлини готовий. Подаємо його з будь-якою стравою.

рецепт соусу із журавлини

Смачного 😉

0 коментарів до “Соус із журавлиниДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *