Нам знадобиться:
- журавлина – 500 г
- цукор – 150 г
- вино біле сухе – 100 мл
- кориця – 2 ч.л.
- крохмаль картопляний – 1/2 ст.л.
- вода – 200 мл.
Спосіб приготування:
Журавлину викладаємо в каструлю і додаємо воду.

Доводимо до кипіння і додаємо цукор з корицею.

Варимо соус протягом 2-3 хв.

Подрібнюємо ягоди за допомогою блендера.

Додаємо вино і доводимо до кипіння.

Додаємо крохмаль і доводимо до кипіння, але не кип’ятимо.

Соус із журавлини готовий. Подаємо його з будь-якою стравою.

Смачного 😉

0 коментарів до “Соус із журавлини”Додати →