Нам знадобиться:
- журавлина – 500 г
- цукор – 150 г
- вино біле сухе – 100 мл
- кориця – 2 ч.л.
- крохмаль картопляний – 1/2 ст.л.
- вода – 200 мл.
Спосіб приготування:
Журавлину викладаємо в каструлю і додаємо воду.
Доводимо до кипіння і додаємо цукор з корицею.
Варимо соус протягом 2-3 хв.
Подрібнюємо ягоди за допомогою блендера.
Додаємо вино і доводимо до кипіння.
Додаємо крохмаль і доводимо до кипіння, але не кип’ятимо.
Соус із журавлини готовий. Подаємо його з будь-якою стравою.
Смачного 😉
0 коментарів до “Соус із журавлини”Додати →