Помідори, фаршировані маслинами

Нам знадобиться:

  • 1 банка маслин без кісточок
  • 4 великих помідори
  • 1 скл. білих хлібних крихт
  • 1 ст.л. італійських трав
  • 1 зубчик часнику
  • 1 ст.л. оливкової олії
  • сіль – за смаком

Спосіб приготування:

Розігріти духовку до 200 градусів. З помідорів відрізати вершечок і видалити м’якоть.

Маслини дістати з банки і порізати на четвертинки.

М’якоть дрібно порізати.

Змішати подрібнену м’якоть, хлібні крихти, приправи, маслини, розчавлений часник.

Наповнити отриманою сумішшю помідори, накрити зрізаною “кришкою”, збризнути олією і запікати 30 хв.

Подавати закуску гарячою, прикрасивши зеленню.

рецепт помідорів, фаршированих маслинами

Смачного 😉

0 коментарів до “Помідори, фаршировані маслинамиДодати →

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *